Reclameborden en -spandoeken

Naast belettering leveren wij ook reclameborden en reclamespandoeken, voor zowel binnen als buiten. Wij maken complete reclameborden, waarbij materialen naar keuze worden gebruikt. Hout, aluminium of kunststof zijn slechts een aantal voorbeelden. Voor de opdruk van de reclameborden maken wij gebruik van verschillende afwerkingen: naast matte en glanzende effen kleuren hebben wij ook neon en fluorkleuren, metallickleuren en reflecterende kleuren. Indien je nog geen eigen bord hebt, kunnen wij de bedrukking en het volledige reclamebord voor jouw ontwerpen. Heb je al een bord? Deze kunnen wij voor jouw bedrukken.

Onze reclamespandoeken worden indien gewenst geleverd met frame en elastieken voor de ophanging. Net als bij de reclameborden, zijn ook hier de mogelijkheden qua opdruk eindeloos. Indien je nog geen eigen ontwerp hebt, helpen wij je hier graag bij.

Naast belettering en diverse soorten bedrukkingen maakt Brans Reclame & Belettering ook reclameborden en reclamespandoeken voor binnen en buiten in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan.