Mokken bedrukken

Mokken bedrukken met foto, logo of tekst: het is allemaal mogelijk. Op basis van jouw wensen maken wij een ontwerp op maat. Onze witte bedrukte mokken gaan lang mee: de mokken kunnen gegarandeerd 3.000 keer in de vaatwasser! Door het bedrukken van een mok heb je een uniek en gepersonaliseerd cadeau, zowel voor familie en vrienden als voor zaken relaties. Op zoek naar een extra bijzondere mok? Ga dan voor onze magic mokken: deze lijken zwart maar zodra er hete vloeistof in gaat, komt de opdruk tevoorschijn.

Magic mokken

Onze magic mokken zijn net even specialer: het zijn mokken bedrukt met een logo, tekst of foto maar in eerste instantie zie je dit niet. Het lijken gewoon zwarte mokken. Echter, zodra er een hete vloeistof zoals thee, koffie of warme chocomel in de mok gaat begint de magie zijn werk te doen: binnen de kortste keren verschijnt de opdruk. Wel even met de hand af wassen, anders gaat de magie verloren en dat zou zonde zijn!

 

Wij kunnen mokken bedrukken met tekst, logo’s of foto’s. Op basis van jouw wensen, maken wij een uniek ontwerp. Daarnaast is er nog de keuze tussen een gewone mok of een magic mok. Wil jij ook een bedrukte mok? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.