Belettering

Brans Reclame & Belettering belettert auto’s en vrachtauto’s en daarnaast ook andere materialen zoals aluminium borden. Door de keuze voor onze materialen zijn is onze belettering ook binnen in te zetten, als raamstickers of op muren. Voor belettering maken wij gebruik van diverse afwerkingen, waardoor de belettering volledig naar eigen smaak kan worden gemaakt. Naast matte en glanzende effen kleuren hebben wij ook neon en fluorkleuren, metallickleuren voor belettering en reflecterende kleuren om extra op te vallen. Wij leveren jouw print naar keuze, in het door jouw gewenste formaat. Indien je nog geen eigen ontwerp hebt, kunnen wij je hier uiteraard in van dienst zijn.

« 1 van 2 »

Wall art

Doordat wij in-house onze eigen stickers voor belettering produceren, zijn onze mogelijkheden eindeloos. Wist je bijvoorbeeld dat de stickers die wij voor belettering gebruiken ook uitermate geschikt zijn voor wall art op binnenmuren? Laat ons jouw ontwerp afdrukken, in de door jouw gekozen afwerking (zoals mat, glanzend of metallic) of laat ons je helpen met het volledige ontwerp.

Belettering voor zowel vrachtwagens als (personen) auto’s in alle formaten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag meteen een offerte aan.